Algemene Informatie

Stichting Globe-Roller organiseert groepsreizen voor mensen met een lichamelijke handicap. De reizen die de stichting organiseert zijn voornamelijk vliegreizen naar buitenlandse bestemmingen. Ieder jaar wijzigt het reisprogramma overigens. Voor het aanbod kunt u hier op deze website terecht. Al onze reizen worden verzorgd door betrouwbare touroperators.

Kosten

Stichting Globe-Roller is een niet-commerciële organisatie en bestaat voor 100% uit vrijwilligers. We gaan in principe met een klein gezelschap op reis. Onze ervaring leert dat dit het meest prettig werkt. Over het algemeen gaan er 5 tot 8 deelnemers mee en 3 tot 6 gemotiveerde en getrainde vrijwilligers. De excursies worden in onderling overleg uitgevoerd.

De reizen van Stichting Globe-Roller zijn duurder dan wanneer u bij het reisbureau een reis zou boeken. Dit komt omdat de deelnemers deels de reissom van de vrijwilligers meebetalen. Verder maakt een stichting ook nog bepaalde overheadkosten.

Voor Wie?

Al sinds 1987 laat de stichting zien dat verre en bijzondere bestemmingen binnen het bereik van mensen met lichamelijke beperkingen kunnen liggen.

In eerste instantie zijn de reizen bestemd voor mensen met een lichamelijke handicap, meestal rolstoelgebruikers en mensen die moeilijk ter been zijn die hulp nodig hebben op een vakantiereis. Niet-gehandicapte relaties zijn ook welkom tijdens onze reizen. Zij betalen een lagere reissom.